Veelgestelde vragen

Wat is een PayPal-partner? Wat is het PayPal-partnerprogramma? Hoe kom ik in aanmerking voor het PayPal-partnerprogramma? Wat zijn de criteria om in aanmerking te komen voor de programmavoordelen? Moet ik een overeenkomst aangaan om deel te kunnen nemen aan het programma? Moet ik nog altijd de nieuwe overeenkomst accepteren als ik al een overeenkomst met PayPal heb? Biedt PayPal ondersteuning bij de integratie? Waar kan ik meer informatie krijgen over het programma?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

 

Wat is een PayPal-partner?

Het PayPal-partnerprogramma ondersteunt twee verschillende partnertypen: Solution partners en System Integrators.

  • Solution partners – bieden PayPal-betalingen als geïntegreerd onderdeel van uw e-commerceoplossing.
  • System Integrators – gebruiken uw technische en professionele expertise om PayPal-betalingen te implementeren in een e-commerceoplossing voor uw webwinkels, of u nu een systeemintegrator, ontwerpbureau of bedrijf voor e-commerce bent.
Top

Wat is het PayPal-partnerprogramma?

Het PayPal-partnerprogramma is een gratis programma voor leden dat beschikbaar is voor alle partners met webwinkels die PayPal gebruiken. Het is ontworpen om de relatie tussen PayPal en partners te versterken door relevante voordelen te bieden.

Top

Hoe kom ik in aanmerking voor het PayPal-partnerprogramma?

Als u PayPal-producten al heeft geïntegreerd in uw e-commerceoplossing, komt u in aanmerking voor deelname aan het PayPal-partnerprogramma. Klik hier om u aan te melden.

Als u nog geen PayPal-functionaliteit heeft geïntegreerd, kunt u zich nog altijd aanmelden voor het programma om een PayPal-oplossing te installeren die aansluit bij uw wensen.

Nadat u PayPal heeft geïntegreerd, kunt u marketingtools benutten om PayPal onder de aandacht van potentiële webwinkels te brengen.

Top

Wat zijn de criteria om in aanmerking te komen voor de programmavoordelen?

Nadat u bent goedgekeurd als lid van het programma, ontvangt u alle beschikbare voordelen voor partners op uw lidmaatschapsniveau. Ga naar de pagina met programmavoordelen als u meer wilt weten over alle voordelen waarvoor u in aanmerking komt naarmate u PayPal blijft gebruiken.

Top

Moet ik een overeenkomst aangaan om deel te kunnen nemen aan het programma?

Ja. U moet de online overeenkomst lezen en accepteren om voordelen te ontvangen. U moet zich eerst registreren voor het partnerprogramma. Nadat u zich heeft geregistreerd voor het programma, stelt PayPal u per e-mail op de hoogte dat u de online overeenkomst moet accepteren om formeel deel te nemen aan het partnerprogramma.

Top

Moet ik nog altijd de nieuwe overeenkomst accepteren als ik al een overeenkomst met PayPal heb?

Ja. Als u wilt genieten van de aanvullende voordelen van het partnerprogramma, moet u zich aanmelden voor de online overeenkomst voor het partnerprogramma. Neem contact op met PayPal partner-ondersteuning.

Top

Biedt PayPal ondersteuning bij de integratie?

PayPal biedt ondersteuning bij de integratie nadat uw aanvraag voor inschrijving in het partnerprogramma is goedgekeurd. Vanaf dat moment heeft u toegang tot alle toepasselijke ondersteuningshulpmiddelen.

Top