​​

PayPal voor een lager tarief!

 

Speciale aanbieding voor E-Business Solutions klanten:

Open nu uw PayPal-rekening en betaal
90 dagen slechts 1.9%
€ 0,35 per transactie. 

 

Hulp nodig?


https://www.paypal-viewpoints.com/nl-contactus
 

"Hunkemöller is absoluut tevreden over PayPal. De integratie voor website en mobiele website was zeer eenvoudig. De snelle en gemakkelijke betaalflow heeft onze conversie al snel een positieve impuls gegeven"

Marco van der Hulst, Ops & IT Manager E-Commerce, Hunkemöller

 • * Algemene voorwaarden:
  1. Open vóór 31 december 2014 een zakelijke PayPal-rekening met Express Checkout of PayPal Standard Checkout en betaal de eerste 90 dagen na het openen van de zakelijke PayPal-rekening (de “Promotieperiode”) 1,9% + €0,35 EUR per transactie. Alleen nieuwe rekeninghouders mogen aan deze promotie deelnemen, die alleen van toepassing is op kosten voor het ontvangen van binnenlandse betalingen* in EUR voor commerciële transacties ("Promotie"). Na afloop van de Promotieperiode gelden de standaardtarieven, zoals uiteengezet in de PayPal Gebruikersovereenkomst weer.
  * Betalingen van een rekening die in hetzelfde land geregistreerd staat als de zakelijke PayPal-rekening. Betalingen in EUR tussen rekeningen die beide in de Europese Economische Ruimte geregistreerd staan worden beschouwd als binnenlandse betalingen en niet als crossborder-betalingen.
  Voorbeeld: een bedrijf dat een zakelijke PayPal-rekening opent op 20 april 2014 betaalt tot 1 juli 2014 1,9% + €0,35 EUR per binnenlandse transactie.

  2. Bedrijven moeten aan de volgende voorwaarden voldoen om voor deelname aan de Promotie in aanmerking te komen:
  a) Het bedrijf moet in Nederlands geregistreerd staan,
  b) De zakelijke PayPal-rekening moet vóór 31 december worden geopend met de link op deze pagina,
  c) Het bedrijf mag niet eerder een PayPal-rekening hebben gehad

  3. De Promotie is geldig tot en met 31 december 2014 tenzij PayPal de Promotie geheel naar eigen goeddunken op enig moment eerder besluit af te lasten. PayPal behoudt het recht de Promotie geheel naar eigen goeddunken en te allen tijde uit te stellen, te wijzigen of te annuleren, inclusief, maar niet beperkt tot, de mogelijkheid de Promotie te vervangen door een andere promotie van gelijkwaardige of hogere waarde indien nodig, de duur van Promotieperiode te wijzigen of de voorwaarden van de Promotie zonder kennisgeving te wijzigen. De Promotie is alleen van toepassing op kosten voor het ontvangen van binnenlandse betalingen op uw PayPal-rekening voor commerciële transacties zoals specifiek vermeld in deze Promotie. In de PayPal Gebruikersovereenkomst staat een volledige lijst met kosten.

  Copyright © 1999-2014  PayPal. Alle rechten voorbehouden. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Société en Commandite par Actions. Gevestigd te: 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxemburg, R.C.S. Luxemburg B 118 349.